Mar 15 2016

Хотел Парк Бачиново

Споразумение с хотел Парк Бачиново – местност Бачиново, град Благоевград

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цените за нощувки в хотел Парк Бачиново

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цените в менюто на ресторанта на хотел Парк Бачиново

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

През годините хотелът ни се утвърди като най-доброто място за релакс и отдих в региона. Хотел „Парк Бачиново“ e хармонично допълнение към окръжаващите го хоризонти и пейзажи. Панорамата към живописните планински склонове, заобикалят хотела и така той е в центъра на прелестна картина, която успокоява, завладява и вдъхновява. Уютната атмосфера е чудесно условие, както за пълноценна почивка, така и за успешни бизнес срещи. В допълнение, ние сме на разположение, за да удовлетворим всички нужди, изисквания, дори и капризи, и на най-взискателните ни гости.

Хотел „Парк Бачиново“ предлага на своите гости прекрасно обзаведени стаи и апартаменти, превъзходен ресторант, панорамен бар, градина с барбекю, тераса със спираща дъха гледка, конферентната зала, зона за релакс, безплатен охраняем паркинг и безплатен интернет, вътрешен и външен детски кът. Осигурен е и достъп за хора в неравностойно положение.

адрес: гр. Благоевград, парк Бачиново

тел. за резервации: +359 73834343

hotel-park-bachinovo.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер