May 05 2017

Хотел КИНИ ПАРК

Споразумение с хотел Кини Парк – кк Златни пясъци

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотел Кини Парк, на база all inclusive

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Хотел КИНИ ПАРК се намира в красива дъбова гора в началото на туристически комплекс “Златни пясъци”. Това е едно идеалено място за семейна почивка и за търсачи на спокойствие и тишина. Плажната ивица е отдалечена около 500 метра, а центъра на комплекса на около 1 километър.

4-етажната сграда на хотела разполага с 145 двойни стаи, 11 апартамента ,13 единични стаи, лоби с рецепция , ресторант със зала за непушачи, сувенирен магазин, фризьорски салон, масажен салон, интернет услуги, билярд, тенис на маса, лекарски кабинет и други услуги.

Гостите ще опитат от познатото гостоприемство и добрата кухня на хотел КИНИ ПАРК във фамилна атмосфера, както и на широката му тераса с приятна жива музика във вечерните часове.

За слънчевото настроение и освежаваща пълноценна почивка нашите гости разполагат с обширен басейн с детски сектор и кът за игра. За пълното удоволствие от преживяното се грижи барът на басейна.

Хотелските стаи са обзаведени с вкус. Разполагат с изключително удобни легла, баня с тоалет, сешоар, минибар, кабелна телевизия, телефон  и балкон.

Хотелът разполага с  фитнес зала, масажен кабинет, библиотека, плувен басейн с безплатни шезлонги за възрастни и деца, детски кът, барбекю. Осигурен е безплатен охраняем паркинг.

Хотел ”КИНИ ПАРК” се намира на адрес: гр. Варна 9007, к.к. Чайка, ул. „Тодор Костов” № 4

Тел. за контакт : +35952355699, +359878355699, +359878302765

e-mail: office@kinipark.com ; reservations@kinipark.com

Уеб страница: www.kinipark.com 

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер