Mar 10 2016

Хотел – галерия Графит

Споразумение с Хотел-галерия Графит – град Варна

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цени за нощувки в Хотел-галерия Графит

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Модерен. Стилен. Градски.

Всички тези определения са събирателни за цялото усещане, което носи стилът и излъчването на Хотел‐галерия Графит. Разположен в сърцето на Варна, той съчетава в себе си ърбан екстериор, класическо портфолио от бизнес‐услуги и многопластова интериорна концепция, които напълно покриват изискванията на съвременните пътници.

Затворен в строгата си „графитна” форма, хотелът разкрива своите характер, атмосфера и стил чрез концептуалния пачуърк от идеите на четирима български архитекти и дизайнери в 4 уникални по своя концепт етажи :

➢ Етаж Честър – консерватизмът на строгия и изискан Честърфийлд си съперничи с най‐модерните интериорни решения, допълнени от уюта на дървото и стоманения отблясък на аксесоарите.

➢ Етаж Карачи ‐ еклектичен шик, вдъхновен от създателите на стила – тримата Карачи. Ярко червено и тюркоазено синьо – в един замах с барокови мебели и сюрреалистични елементи. И всичко това под погледа на ренесансов художник.

➢ Другият етаж ‐ с усещане и визуална препратка към изтънчения шик на обичано английско каре, решено в познатия графитен нюанс и минималистичния полъх на черно-бялото. Просто различен. И елегантен.

➢ Етаж 4 елемента ‐ земя, въздух, вода и… светлина, която струи и прониква отвсякъде. Като слънчевата пяна в топла вана… Като зелен параван от мисли… Като блестящи морски камъни под боси крака. Място, където човек се среща със себе си… и с природата.

Хотел‐галерия Графит предлага 49 стаи за единично или двойно ползване и 6 апартамента.

Селекция от услуги, включени в цената на престоя Ви, подбрани, за да отговарят на Вашия лайфстайл – част от отношението ни към нашите клиенти:

Басейн, Високоскоростен интернет, Закуска в ресторанта на хотела, Сауна, Кардио-фитнес, Забавления – ще Ви помогнем в избора и ще направим резервация от Ваше име, Graffit (Лека нощ) – подготовка на стаята за сън и избор на възглавници, Graffit (Тур) – имате възможност да изживеете всяка следваща нощувка в стая с различен интериорен стил, съответстващ на Вашите настроение и изисквания.

Хотел-галерия Графит разполага със зали и пространства, предназначени за организирането на конференции, обучения, презентации, бизнес срещи, бутикови и лични събития, съобразени изцяло с естеството, мащаба и сферата на Вашия бизнес. Специални сутрешни, обедни, вечерни менюта, кафе-паузи в асортимент, пожелан от Вас, могат да бъдат изготвени, според повода, предпочитанията и настроенията и да бъдат сервирани във всяко едно от бизнес-пространствата в Хотел-галерия Графит.

➢ Бизнес център (Честър) Многофункционален център в бизнес стил с капацитет до 10 места, предлагащ офис-техника и средства за комуникация.

➢Зала (Карачи) Модерна зала за срещи в характерен бизнес стил с капацитет до 18 места, подходяща още за малки конференции и презентации, оборудвана с Bang&Olufsen техника.

➢ Зала (На другия етаж) Различната и елегантна конферентна зала с капацитет до 16 места, издържана в стила на минималистичната прагматичност.

Хотел‐галерия Графит е на адрес: Варна, бул. Княз Борис I 65

моб. тел .: +359 52 989 900

graffithotel.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер