Mar 08 2016

Хотел Атлас

Споразумение с Хотел Атлас – кк Златни пясъци

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цените за настаняване на база Ultra All Inclusive през летния сезон в Хотел Атлас

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Хотел Атлас се намира на минути от плажа и Национален парк Златни пясъци, с широки и просторни стаи, модерни пространства и много възможности за забавление.

Комбинация от модерна архитектура и комфорт, хотел Атлас предлага възможност да сбъднете мечтата си и да се насладите на една незабравима семейна почивка.

Целодневна детска анимация с вечерна дискотека за деца, детски кът за игри, детска площадка и детски басейн с две водни пързалки ще направят престоя на децата пълноценен и незабравим.

Фамилните стаи, студия и апартаменти са просторни и предоставят достатъчно удобства за семействата с деца.

Хотелът разполага с всичко необходимо за осигуряване на активна и пълноценна почивка – СПА център, предлагащ разнообразни оздравителни и тонизиращи процедури, парна баня, сауна, фитнес, масаж, външен, вътрешен и детски басейн с водни пързалки, билярд, тенис на маса, волейболно игрище.

Хотел Атлас е на адрес: гр. Варна 9007, к.к. Златни пясъци

Тел. за контакт :+35952811811

Еmail: reservations@atlashotel.bg

Сайт: atlashotel.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер