May 06 2017

Хотелски комплекс Три Буки

Споразумение с хотелски комплекс Три Буки – планина Осогово, Кюстендил

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотелски комплекс Три буки

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Местността “Три буки” е разположена в планина Осогово. Надморската височина е 1680 метра. Лятно време местността е прекрасно място за излети и изходна точка за изкачване на връх Руен. Свеж боров въздух, много място за почивка и забавления.

Комплексът предлага уютна обстановка, спокойствие и първокласно обслужване през цялата година. С наличната спортна база и високопланинското си разположение, комплексът е удобно място за спортни лагери и високопланинска адаптация. Усамотен, хотелът е прекрасно място за отдих.

Околността на комплекса предлага великолепни терени за ски туризъм и ски ориентиране. Маркирани са съвременна писта за дълго бягане и ски ориентиране и учебен полигон за тренировки с карта и компас където се провеждат многобройни състезания и ски ралита. На 30 минути път от там е и ски писта “Людмил Янков”.

 

 

хотелски комплекс Три буки – Осоговска планина, Кюстендил

моб. тел .: +359 887 564 265

http://tribuki.com

hotel@tribuki.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер