Nov 08 2019

СПА център Гранд Хотел Пловдив

Споразумение със СПА център на Гранд хотел Пловдив – град Пловдив

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за такса вход за фитнес, аква център и СПА център в Гранд хотел Пловдив. 

Отстъпките  не се комбинирт с други действащи специални оферти или промоции.

Гранд Хотел Пловдив е четири звезден хотел, намиращ се в сърцето на град Пловдив. Хотелът е с отлично разположение – на пешеходно разстояние от Международен Панаир Пловдив, на 15 минути от историческия и административен център на града.

СПА център „Гранд Хотел Пловдив” е един малък оазис за почивка и бягство от грижите на забързаното ежедневие. Тук Вие ще намерите специалното отношение, което заслужавате. С неповторимата си атмосфера СПА центърът, ще Ви зареди със здраве, красота и жизнени сили. Центърът разполага с рехабилитатори, масажисти, фитнес инструктори и спасители, като предлага на своите гости следните услуги:

Отопляем закрит плувен басейн, Отопляем закрит детски басейн, Парна баня, Сауна, Джакузи, Фитнес зала, Солна стая

В СПА центъра на „Гранд Хотел Пловдив” можете да се насладите на изключително разнообразие от eвропейски и световни процедури с първокласна козметика -“Maria Galland”, “THAL’ION”, “Academy”, “Dr.Spiller”.

От 07 Ноември 2020 г. СПА център “Гранд Хотел Пловдив” има привилегията да е първият обществен обект в Пловдив, който внедрява най-новата и съвременна система за натурално пречистване на водата – AQUASCENIC на американската компания Hayward Industries Inc.

Системата работи по дезинфекцията на водата чрез хидролиза, йонизация и солна електролиза – не предизвиква алергии на дихателните пътища, йонизира с мед и сребро, без токсичност. Поддържа постоянно ниво на pH от 7.5.

Гранд Хотел Пловдив е на адрес: Пловдив, ул. Златю Бояджиев 2

Тел. за резервации и контакт : +35932934343

Ел поща: spamanager@grandhotelplovdiv.bg

Уеб страница: grandhotelplovdiv.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер