May 03 2017

Семеен хотел и ресторант Рамира

Споразумение със Семеен хотел и ресторант Рамира – град Кюстендил

 

  • Отстъпка от 10% от цените за нощувка и цените в менюто на ресторанта.

Отстъпките не са валидни за пакетни цени за празнични дни, както и за вечери с предварително уточнено меню за мероприятия и празници.

 

Семеен хотел Рамира се намира в центъра на град Кюстендил и разполага с 68 легла разпределени в 24 стаи: единични, двойни, студио и апартаменти. Всички помещения са чисти, светли и обзаведени с вкус. Част от тях са с широки и удобни тераси подходящи за почивка на чист въздух. Хотела има възможност да настанява и гости със специални нужди. Всяка стая разполага с отделен санитарен възел, плазмен телевизор, цифрова телевизия, централно отопление и минибар. За Ваше удобство предлагаме подземен паркинг с 12 места. За деца под две години осигуряваме детско креватче. Рецепцията е на Вашите услуги 24 часа в денонощието. Лоби бара, с безжичния си Интернет достъп и комфортната си обстановка е удобно място за бизнес срещи.

Нашата страст към изисканата и вкусна храна ни доведе до създаването на ресторант Рамира. Предлагаме Ви любими рецепти, събирани и опитвани от нас и приятели през годините, заедно с подбрани вина и напитки. Уютната обстановка и вътрешния двор са нашия комплимент към Вас, с пожелания да споделим заедно много щастливи и приятни моменти.


Адрес: Кюстендил, ул Хан Крум 12

WEB: https://hotelramira.bg/

PHONE: +35978525525

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.