Mar 03 2017

Ресторант Monty

Споразумение с ресторант Monty – кк Св. Св. Константин и Елена

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените в менюто в ресторант Monty – хотел Астор Гардън 

Кулинарно изкушение в сърцето на първия български морски курорт

Кулинарни емоции създадени, за да ви пренесат в един друг свят, в който да се насладите на класически ястия или кулинарни изкушения. Нов поглед към традиционни рецепти от българската и европейска кухня. Авторски предложения, които изненадват с изключителната си презентация. Изкуство в чиния – това е кухнята на ресторант Monty.

Шеф Станислав Петков – главен готвач на ресторант “Монти”

Шеф Петков е доказателството, че когато гориш и обичаш това, което правиш, то не може да не станеш виртуоз в професията си. От 16-годишен той е в кухнята и от тогава до днес, през целия си професионален път – вече над 20 години, не е загубил любовта си към готвенето, превръщайки го в изкуство. Шеф Станислав Петков е страстен почитател на средиземноморската кухня и на пресните зелени подправки. Но към три неща, шеф Петков е безкомпромисен – и неговият екип готвачи в Астор Гардън вече ги знаят и спазват – това са: качествените продукти, организацията и дисциплината. Екипът на шеф Петков знае, че голяма част от трайните впечатления на туристите са свързани с храната, която опитват в съответната дестинация за почивка. И това е тенденция в световен мащаб. Обикновено гостите искат да опитат и ценят местните специалитети и вина.Шеф Станислав Петков е носител на престижна награда от конкурса „Най-добър готвач“ на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за 2018 г.

Ресторант Monty е на адрес: гр. Варна, к.к. Св. Св. Константин и Елена, Хотел Астор Гардън

Тел. за контакт : +359 888 435 336

Уеб страница: https://montyrestaurant.com/

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер