May 30 2019

Ресторант Нова Мизия

Споразумение с ресторант Нова Мизия – град Търговище

* Картодържателя ползва 10 % при самостоятелно посещение на ресторанта от дневното меню. Картата не е функционална при групови и организирани мероприятия. Моля заявете своето намерение за ползването на картата по партньорската програма в началото при съответната поръчка.

 

Ресторант Нова Мизия е заведение от градски тип и е преобразувания вече бивш ресторант “Мизия”, който е функционирал от началото на 1961 под контрола на първия български туристически оператор “Балкан Турист”.

Заведението е разположено в центъра на град Търговище и има три зали – салон на виното, пица ресторант и клуб ресторант и просторна лятна градина. Изобилието от зеленина, професионалният екип и оркестър с певица, допринасят за приятната обстановка вечер. Уютът се допълва от живият огън в пеща, където се приготвят пърленки, пици, агнета, прасета и ястия на жар пред погледа на гостите в ресторанта.

Ресторант Нова Мизия е предпочитан за провеждане на семейни, коледни, новогодишни тържества и за бизнес срещи. В обедните часове се посещава като заведение за бързо хранене с традиционна Българска кухня.

Ресторант Нова Мизия е на адрес: Търговище, площад Свобода

Тел. за контакт : +35960165278 ; +359898666492

Сайт: ianakiev-style.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер