Apr 22 2017

СПА хотел Свети Георги

 

 

 

 

 

 

 

Споразумение със СПА хотел “Свети Георги” – Поморие

 

* Отстъпка до 10% / десет процента / от цената на нощувки в СПА хотел „Свети Георги

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

СПА Хотел „Сейнт Джордж” се намира в старата част на Поморие. От уютно и стилно обзаведените стаи се разкрива незабравима гледка към морето или към центъра на града, потънал в зеленина.
СПА-центърът работи с висококачествени местни продукти/поморийска кал , луга,водорасли,морска вода/ и предлаганите в него процедури са предназначени както към хора със здравни проблеми,така и към гости, желаещи единствено да релаксират. Програмите са насочени към профилактика, лечение, възстановяване или пълен релакс. Пакетите,от които гостите могат да избират,са:Артрорема/при заболяване на опорно-двигателния апарат/,Таласо програма/за повишаване на защитните сили на организма/,Антистресов пакет/при физическа и психическа преумора/,Мини релакс/за повишаване на имунитета и при преумора/ и Уелнес пакети при кожни заболявания и при заболяване на горните дихателни пътища.
Туристите могат да се насладят на традиционната българска и морска кухня в уютната атмосфера на лятната ресторант-градина или в Bar&Grill ресторанта,а в топлите вечери да се полюбуват на морската гледка от терасата на Скай бара.

Гостите могат да почувстват духа на Поморие и като посетят местните исторически и културни забележтлности-Музей на солта/един от 100-те национални туристически обекти/,Посетителски център”Поморийско езеро”/в него гостите могата да се запознаят с местната флора и фауна,да научат за инициативите по опазване на околната среда и да им се организират беседи, както и обиколка на района/, Античната тракийска куполна гробница, Историческия музей и манастира „Свети Георги”.По тази причина Поморие е подходяща дестинация не само за балнео-и СПА-туризъм, но и за за културен,еко-,фото- и орнитотуризъм.
Неповторимото съчетание на здравословен климат,комфортна обстановка,професионално обслужване и безброй възможности за активна почивка,екскурзии и забавления са част от приключението, наречено СПА-хотел „Сейнт Джордж”.
Красотата на морето, приключенският дух на морския град, музейните експозиции, здравословния климат, съчетан с уюта , комфорта и спокойствието, както и персоналната грижа за всеки клиент могат да са Ваше сбъднато удоволствие!

 

 

СПА хотел „Свети Георги“ е на адрес: Поморие, бул.П. Кр. Яворов 15

https://www.st-george-bg.com/bg/

моб. тел .: +359 885 274884

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер