Mar 08 2016

Хотел Oasis Del Mare

Споразумение с четиризвезден комплекс Oasis Del Mare – село Лозенец

 

  • Отстъпка от 15% за нощувки (отстъпката не може да се комбинира с други текущи от достъпа)

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

“Оазис Дел Маре” е четири звезден комплекс, разположен непосредствено до плажа на бивша допинг„ Оазис “, средно разгледан и уникален природа, на не повече от километър от китното селце Лозенец. наличност: красиво море, просторна плажна ивица и дивата природа на Странджа планина.

Хотелът отваря врати преди няколко години с идеята също като този, на който се намира да се намира в разгънатата част и предпочита да се избират за останали и презареждане на хора и мрежи. Името, което носи е основната му цел – Оазис, който да посреща гостите си отново и
отново. Грижата за вас – нашите гости, стремежът ни е да се каже Вашите нужди и безброй желания, нито водещите са направили създаването на този специален и да се сдобием с уникален комплекс, който да срещне вашите очарования за незабравими летни дни. “

 

Адрес: с. Лозенец, обл.Бургас

Тел. за контакт и резервации: +359 890 166 668

e-mail: booking@oasisdelmare.bg

Уеб страница: oasisdelmare.bg

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.