Apr 17 2017

Гурме Ресторант Панорама

Споразумение с гурме ресторант Панорама в Гранд Хотел Рига – град Русе

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените в менюто на гурме ресторант Панорама в Гранд Хотел Рига за индивидуални клиенти. За организирани мероприятия и събития условията се договарят допълнително.

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в ресторанта или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Гурме ресторант Панорама в Гранд Хотел Рига е с изискан интериор и невероятна гледка към града и акваторията на Русенското пристанище. Оригиналното гурме меню включва кулинарни изкушения от световната кухня, провокиращи сетивата и на най-големите ценители, отбрани питиета, богата винена листа, елитен сервиз и изпълнения на акустично пиано.

Гурме ресторант Панорама дава възможност за организиране на различни събития – както на официални вечери и коктеили, така и на фирмени партита, сватбени тържества, абитуриентски балове и т.н.

Уникалната гледка прави ресторанта предпочитано място за политици, дипломати, известни личности, гости на град Русе или просто ценители на добрата кухня в приятна обстановка. Разполага с 80 седящи места.

Панорамният ресторант на русенския хотел “Рига” бе отличен с годишната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) в категорията “Гурме ресторант на 2010, 2014 г. и 2015 г”, както и “А ла карт ресторант” на 2016 г

Адрес: гр. Русе, бул. “Придунавски” 22, Гранд Хотел Рига 

Телефон за резервации: +359889955095

Е-mail: office@hotel-riga.com

Сайт: hotel-riga.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер