БХРА кани фирми да се включат в партньорската й програма

bhra
May 21 2021

БХРА кани фирми да се включат в партньорската й програма

Предлагат отстъпки за почивки, заведения, магазини, аптеки и бензиностанции на служители им

Българите са най-ценните клиенти и затова от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРАса разработили специална партньорска програма, чрез която сънародниците ни както в България, така и в чужбина, могат да се възползват от редица отстъпки за престой в места за настаняване, посещения на заведения, покупки от различни магазини и намаление за зареждане на бензиностанции. Картите за лоялност на БХРА, които позволяват ползване на по-ниски цени, се получават чрез партньорски организации, клубове и организации на българи в чужбина, както и от членове на асоциацията.

Отстъпките са различни и достигат до 50 на сто от редовната цена. Всички обекти в Партньорската програма на БХРА може да видите тук: news.bhra-bg.org

От БХРА сме уверени в правотата на китайското вярване, че кризата е не само проблем, но и може да бъде опасност за статуквото, символ на промяната и понякога дава възможност за по-добри и оптимални решения.

За да достигне с инициативата си до повече българи и за да подпомогне хората и бизнесите, пострадали от кризата, от БХРА призовават в кампанията да се включат всички български компании, които искат по този начин да стимулират допълнително служители си и да им помогнат при избора на по-изгодна ваканция, както и да им предложат варианти за по-ефективно разходване на семейния бюджет.

Картите са напълно безплатни, като еднократно се плаща сумата от 6 лева, колкото са разходите по изработване и разпространение на пластиките. До момента в програмата са се включили стотици обекти в България, както и ресторант, заведение, кафене и фирма за организиране на събития и тържества в Малта. Както и четири обекта в Русия – два хотела, клуб и ресторант. Партньорски карти за отстъпка са предложени и на всички културни дейци чрез Министерство на културата.