БХРА връчи 26-те си годишни награди

Nov 25 2021

БХРА връчи 26-те си годишни награди

На 25 ноември 2021 г. в „Гранд Хотел Милениум София“, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи за 26-ти път своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество. 

В знак на партньорство и подкрепа в събитието по връчване на Годишните награди на БХРА за 2021 г. участва г-н Адриан Къминс, член на Борда на ХОТРЕК, най-голямата европейска Асоциация на хотели, ресторанти, барове и кафенета и подобни заведения в Европа, която обединява 45 национални асоциации в 31 държави, 2 милиона предприятия и е гласът на индустрията за хотелиерство в Европа.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министър на туризма Стела Балтова, зам.-министър на финансите Ивайло Христов и зам.-министъра на икономиката Ивелина Пенева, представители на държавната администрация, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

За участие в събитието бяха поканени представители на печатните и електронни медии.

Медийни партньори на събитието са Българска телеграфна агенция, Българско национално радио, Българска национална телевизия и вестник “Труд”. 

По време на церемонията БХРА отличи своите партньори – Министерство на туризма, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, МЕТРО България, Пепси България, Винарска изба „Златен Рожен”, „Перилис Трейдинг” ЕООД, Музикаутор, Профон, БК Горна баня, „Гранд хотел Миленуим София“.

През следващите дни на интернет страницата на БХРА ще бъдат представени всички отличени в 26-те Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.