May 12 2019

Бистро Асмата

Споразумение с бистро Асмата – Стара Загора

 

* Отстъпка 10% от цените по меню

 

С напълно обновен интериор в стил „Рустик“ посреща клиентите си старозагорското бистро „Асмата“. Особен уют придават дървените маси и столове.

„Менюто ни е богато, желанието ни е да отговорим максимално на търсенето на посетителите. Обедното меню е различно всеки ден, а цените ни са народни. Имаме повече от 15 вида салати, предлагаме готвени ястия, аламинути, скара, риба. Помислили сме и за вегетарианците, а и по време на пости отделяме повече внимание на безмесните ястия. Държим на българската кухня, но имаме и други специалитети – правим например 5 вида пици“, казва управителят Бойко Търпанов.

Местата на закрито са 45. Повече от 100 обаче има лятната градина. Тя е сенчеста и прохладна и разполага с добре оборудвана детска площадка. „Акцентирахме на детския кът, защото в района няма друго заведение, което да предлага такова удобство за родителите. Децата могат да си играят спокойно, мястото е добре оградено и защитено. Много родители предпочитат да празнуват тук рождените дни на децата си. С присъствието на малчуганите сме съобразили и богатия избор от приготвени на място фрешове и десерти“, обяснява Бойко Търпанов.

Бистро „Асмата“ предлага организиране на семейни и фирмени тържества по всякакви поводи.

Адрес: Стара Загора, бул. „Славянски“ 1

За информация: https://www.facebook.com/BistroAsmata1/

За контакти и резервации – тел.: 0898 636 263

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер