Apr 05 2019

Апартаменти за гости The House

Споразумение с Апартаменти за гости The House – град Велинград

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в Апартаменти за гости The House

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

„The House” предлага 9 различни по големина апартамента, луксозно студио с вана и гледка и съвременна механа, разгърнати на 4 етажа и 500кв.м с модерно оборудване, изключително изчистен дизайн и луксозна визия. Разположена е на 10 мин пешеходно от центъра на града, минерален басейн, спа център, детска площадка, аквапарк и на 5 мин от горски пътеки, места за пикник, разходка и спорт.

В„The House”-  просторни, стилни и модерни помещения, изпълнени с естествена светлина, Ви предоставят отлични условия за почивка и работа от дома. Елегантната визия и изчистените линии са предпоставка да направят престоя Ви незабравим. Стаите в партаментите са декорирани в спокойни пастелни тонове, а баните и общите части са решени в естествени – камък и дърво. Навсякъде има покритие с безплатен wi-fi и цифрова телевизия. За Вас остава просто да се излегнете на комфортния диван, да се завиете с мекото одеяло и да релаксирате с приятен филм на широкия 55” телевизор. Кухните са оборудвани с всичко необходимо, за да се почувствате като удома си. Семейството Ви може да се събере около уютната трапезария, а леглата с матраци от мемори пяна ще спомогнат за добрия Ви сън. За семейства с деца  „Къщата” разполага с тристайни апартаменти със самостоятелна детска стая.

Механата с камина е мястото, което създава уют и сближава хората  в една къща. В „The House“  тя е със съвременна визия, напълно оборудвана и готова да събере целия капацитет от 25 души. Може да бъде резервирана допълнително-при наемане на цялата къща.

В „The House“ може да споделите емоциите си с приятели.

Уверяваме Ви- ще останете с незабравими спомени!

“Thе House”- You are at home!

 

https://thehouse-velingrad.com

Координати: 42°02’10.2″N 23°59’13.2″E

телефон: +359 887 007 264

адрес: Велинград, кв. Каменица, ул. “Гергевана” 17, 4602,

e-mail: office@thehouse-velingrad.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер