Св. Св. Константин и Елена е най-добър целогодишен Медикъл СПА курорт за 2021 г.

Sts.ConstantineAndHelena
Dec 03 2021

Св. Св. Константин и Елена е най-добър целогодишен Медикъл СПА курорт за 2021 г.

Курортът Св. св. Константин и Елена е първият български морски курорт с изобилие от природни дадености и лечебна минерална вода и с над 110-годишни традиции в морелечението, климатолечението, балнеологията, СПА и калолечението. Дестинацията предлага разнообразни услуги според специфичните изисквания на съвременния турист – настаняване в хотели от 3 до 5 звезди и премиум локации, разнообразни програми за подобряване на здравето чрез терапии и пакети, базирани на природните ресурси и лечебната минерална вода на курорта.

Sts.ConstantineAndHelenaМоре и СПА, семейни ваканции, Well-being и Балнео терапии за здраве, тонус и имунитет, най-добрите крайбрежни ресторанти, уникални места за разходка, плаж и релакс, бутикови сцени за изкуство и култура – курортът Св. св. Константин и Елена е дестинация с предимството да съчетава всичко това на едно място.

Лечебна минерална вода и здравословен морски климат

Балнеолечебните фактори на термалната вода подобряват здравето и тонуса и се използват като превантивна мярка срещу различни заболявания и като средство за лечение и възстановяване, така че хората да се чувстват активни, да бъдат устойчиви на стреса и напрежението и най-вече да бъдат здрави. Природните ресурси на дестинацията се използват и за по-добър имунитет.

В Св.Св. Константин и Елена можете да съчетаете морската аеротерапия и слънцетерапия с топли морски бани, минерални вани, таласотерапия, луголечение, пясъколечение. На разположение на посетителите са специално разработени от водещи специалисти лечебни и СПА програми за прочистване и елиминиране на токсините, за постигане на хармония и освобождаване от стреса и разнообразие от лечебни терапии, които съчетават различни процедури и физически активности.

Sts.ConstantineAndHelena