EVPoint зарядни станции и решения за зареждане на електромобили

Feb 28 2023

EVPoint зарядни станции и решения за зареждане на електромобили

  • Отстъпка от минимум 17% /седемнадесет процента/ от цената на зарядни станции за електромобили, произведени в България: Модел EV 7 и Модел EV22. Станциите са специално разработени за ползване в хотелски комплекси, места за настаняване, ресторанти и магазини.
  • Удължена гаранция 5 години за посочените модели 
  • Специални условия при поръчки за големи проекти
  • Специални отстъпки и за всички останали продукти, които компанията предлага

Фирма EVPoint е българският производител и вносител на зарядни станции и решения за зареждане на електромобили. EVPoint е част от групата на Дейзи Технолоджи ЕООД и обединява дългогодишните усилия на останалите партньорски компании, в сферата на електрическата мобилност, възобновяеми енергийни източници, електрониката, енергетиката и софтуерните продукти.

Компанията специализира в изграждането на зарядна инфраструктура за електрически превозни средства, като предлага цялостни решения за бизнеса, включително висококачествени зарядни станции, безплатен софтуер за мониторинг и мобилно приложение.

От началото на 2023 г. произведените в България зарядни станции на EVPoint са с удължена 5-годишна гаранция. Компанията предлага зарядни станции за домашно и публично ползване, изключително подходящи за хотелски комплекси, ресторанти, офис сгради, търговски обекти, здравни заведения и обществени паркинги.

Освен, висококачествените зарядни станции и техническа поддръжка, компанията предлага и софтуер за мониторинг и таксуване на клиентите, който е изключително подходящ за бизнес приложения, без да ангажира собственика на обекта.

Предлаганата услуга по зареждане на електромобили предоставя възможност за привличане на нови клиенти, демонстриране на имидж на иноватор в бранша, както и още един източник на приходи.

Всички членове на СХР-ВЗР и БХРА могат да ползват преференциални условия и отстъпки за продуктите на EVPoint със своите членски карти.

За повече информация и запитване за оферта и консултация:
+359 885 700 860, +359 887 500 585
e-mail: sales@evpoint.bg
www.evpoint.bg

 

EVPoint Брошура 2023-w

SHR – OFFER-w