Апартаментен туристически комплекс Алпин в Боровец е най-добра бутикова вила на 2020 г.

Mar 23 2021

Апартаментен туристически комплекс Алпин в Боровец е най-добра бутикова вила на 2020 г.

Апартаментен туристически комплекс Алпин в Боровец е обявен за най-добра бутикова вила на 2020 г. в 25-то издание на Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Комплекс Алпин е малко, кокетно бижу намерило своето място на едва няколко метра от ски пистите в Боровец.

Красиво и елегантно съчетание на топлина и уют, на стил и изисканост, той съумява да предложи отлични условия за всеки, който държи да прекара една наистина страхотна почивка далеч от големия град.

Благодарение на опитния персонал и специалното отношение към всеки гост, Комплекс Алпин е предпочитано място за отсядане и на чуждестранни посетители в Боровец, които държат на качеството във всеки аспект. Често тук намират идеална обстановка гости от редица държави, сред които Англия, Русия, САЩ, Румъния, Сърбия, Македония и много други.

Алпин е добре познат като един от най-добрите бутикови комплекси в Боровец и се стреми да поддържа своето реноме чрез най-висок клас обслужване на своите гости, което да гарантира техните усмивки.