Здравец СПА хотел във Велинград е най-добрият четиризвезден семеен хотел на 2020 г.

Mar 22 2021

Здравец СПА хотел във Велинград е най-добрият четиризвезден семеен хотел на 2020 г.

Здравец СПА хотел във Велинград е обявен за най-добър четиризвезден семеен хотел на 2020 г. в 25-то издание на Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Хотел Здравец е отворил врати за първи път, в началото на лятото, на 1968г. Както в своята история, така и през последните години, хотелът доказва, че не спира да се развива, утвърждава и да предлага нови услуги на своите гости. През 2018 г. Хотелът чества 50 годишен юбилей от откриването на първия хотел във Велинград.

В рамките на последната година фирмата инвестира в реновиране на стаи, ресторант, фасада и съоръжения. Хотелът осигурява 80 работни места за жители на града и околията и спазва строго екологичните норми, като част от вътрешнофирмената политика.

Хотел Здравец Уелнес и СПА се гордее с множество редовни гости и изградени традиции. През 2018 г. Хотелът беше награден с призовете „Най-добър четиризвезден градски хотел на 2018 г.” от БХРА и „Най-добър бизнес туризъм за 2018 г.” от BATI. Хотелът е избран и за „Най-предпочитан 4-звезден хотел на 2018г.” от BATI. Фирмата е дарител на средства в много кампании, основно на местно ниво. Мото им е: Вече 50 години добавяме цветове към живота, в СПА столицата на Балканите!