Метрополитън Хотел София е най-добър четиризвезден градски хотел на 2020 г.

Mar 20 2021

Метрополитън Хотел София е най-добър четиризвезден градски хотел на 2020 г.

Метрополитън Хотел София бе обявен за най-добър четиризвезден градски хотел на 2020 г. в 25-те годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Метрополитън Хотел София е независим 4-звезден бизнес хотел, част от висококатегорийния сегмент за настаняване в София. С впечатляваща локация в сърцето на бързо развиващия се бизнес район, хотелът е отличен избор за срещи и корпоративни събития. Разположен е на източния вход на столицата – в близост до летище София, по пътя за Бизнес Парк София и на пешеходно разстояние от Международния Експо Център (IEC) и София Тех Парк. Дискретното приятелско обслужване, усещането за уют и възможностите за развлечение превръщат престоя на всеки гост в запомнящо се преживяване.

Метрополитън разполага с 10 напълно оборудвани зали подходящи за всяко събитие, както и за “офис извън офиса”. Ресторант Метрополитън предлага изкусителна кухня и богатата селекция вина, а Мет Бар очарова с приятна музика, елегантна атмосфера и изпълнения на пиано. В Релакс центъра на хотела ще откриете сауна, парна баня, джакузи и процедури за красота. Хотелът разполага с безплатен открит и закрит паркинг, перфектна

Интернет връзка и станция за зареждане на електромобили. Настанените в хотела гости ползват специални комплименти – комфортен летищен трансфер и ежедневно зареждане на мини бар с безалкохолни напитки, бира и вода.