Ресторант SASA е най-добрият ресторант за европейска кухня на 2020 г.

Mar 22 2021

Ресторант SASA е най-добрият ресторант за европейска кухня на 2020 г.

Ресторант SASA е обявен за най-добрия ресторант за европейска кухня на 2020 г. в 25-то издание на Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

SASA е новаторски ресторант с уникални предложения от азиатската кухня – микс от най-доброто от подбрани китайски, японски, тайландски и европейски изкушения, перфектно адаптирани към българския вкус.

Но SASA не е просто място за хранене, а градската точка за пълноценно изживяване с приятели или бизнес партньори. Японската дума UKIYO перфектно описва състоянието, което SASA се стреми да подари на всеки свой клиент. UKIYO е изживяването на момента пълноценно, мислейки и отдавайки се на наслада и красота.

Всяко гостуване в SASA започва с приветлива усмивка и индивидуално посрещане, а модерният интериор е съчетание от японски минимализъм с китайска декоративност изграден върху принципите на фън шуй.

SASA е задължителният ресторант за модерния градски човек, който оценява вниманието към детайлите и собствения си комфорт и вкус.