Jan 05 2016

Хотел Campanella Boutique

Споразумение с хотел Campanella Boutique – Банско

 

* Отстъпка 20% / двадесет процента / от цената на нощувки в хотел Campanella Boutique

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Съвсем новият елегантен бутиков хотел Кампанела се намира в центъра на Стария град на Банско, в непосредствена близост до църквата „Св. Троица“, къщата-музей на Никола Вапцаров и много други исторически забележителности. Атрактивната главна улица „Пирин“ е само на няколко метра.

Хотелът предлага ресторант с романтична обстановка, домашна атмосфера и уникални ястия с продукти от биоферма. Гостите ползват безплатен WiFi и безплатен обществен паркинг при наличност.

Всички стаи, студия и апартаменти са с панорамен изглед към планината и разполагат с минибар, телевизор, DVD плейър, безплатен интернет и сейф.

При заявка и срещу допълнително заплащане се предлагат масажи. При заявка може да се организира конна езда, посещения на исторически паметници, райони с уникална природа и много други. Ресторантът предлага международно меню с био продукти.

Кабинковият лифт е на 10 до 15 минути пеша от хотела, а хотелът целогодишно предлага безплатен трансфер до него. Можете също така да закупите ски карта директно в хотела. На място има ски гардероб.

 

 

Хотел Campanella Boutique е на адрес: ул. „Отец Паисий“ 3, 2770 кв. Новия град, Банско

 

моб. тел .: +359 89 671 2704

https://campanella-bg.book.direct/bg-bg?utm_source=gmb

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер