Apr 21 2017

Хотел Avenue Deluxe

Споразумение с хотел Avenue Deluxe – кк Слънчев бряг

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотел Avenue Deluxe

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Хотел Avenue Deluxe е построен 2014г и разположен в централната част на най-известния български курортен комплекс Слънчев бряг.

Първокласният дизайн на Комплекс Avenue Deluxe е насочена към клиенти с изискан вкус, които ценят високо качество и вниманието към детайла. Висококачествено строителство, отлични развлекателни съоръжения и изключително обслужване, гарантират на клиента уникален стил на живот, пълен с удоволствия.

Комплексът разполага с Piano bar and dinner „Bizarre“ с интересна кухня на атрактивни цени за истински ценители на вкусната храна и стилен интериор.

Предимството на комплекса е неговото местоположение. Той е в непосредствена близост до централната пешеходна и търговска алея, в близост до морето и красивия пясъчен плаж, автогарата и две големи вериги супермаркети, работещи през цялата година

Avenue Deluxe е проектиран като шест-етажен жилищен комплекс от затворен тип, състоящ се от 118 апартамента от различен тип: студия и апартаменти с една спалня с площ 24-96 кв.м. Хотелът разполага с 22 студия и 14 апартамента. Всяка стая е оборудвана с кухненски бокс, климатик , тераса ,баня, телефон и телевизор, WI-FI. Студиото е с 2 основни легла или спалня. Апартаментът е с 2 отделни стаи ( спалня и дневна с 1 разтегателен диван и 1 единичен).

хотел Avenue Deluxe се намира в курортен комплекс Слънчев бряг

тел .: +359887314003

facebook.hotelavenuedeluxe

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер