May 18 2017

Хотел Централ

Споразумение с хотел Централ – Свиленград

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотел Централ

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Хотел Централ е построен в самия център на Свиленград. Луксозният семеен хотел се помещава в красива стара сграда, изцяло обновена, придаваща му неповторим и уникален облик. Хотелът е съвременно обзаведен и предлага на своите гости неповторим лукс и комфорт, съчетан с домашен уют. Предоставя на посетителите си комфортно обзаведени апартамент с тераса, студио, 3 двойни стаи с отделни легла, както и 5 двойни стаи, разполагащи със спални. Всяко от помещенията е оборудвано със самостоятелна баня, климатик, телевизор, телефон и мини-бар.

Едно от предимствата на Хотел Централ е приятният и атрактивен ресторант-бар, който има 90 места, както и градина с капацитет 20 места. За удобство на гостите си, хотелът предлага обслужване по стаите, както и други услуги, като пране и гладене.

хотел „Централ“ е на адрес: Свиленград, Център, бул. „България“ 89

моб. тел .: +359877061611

http://central

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер