Apr 02 2019

Хотел Руен

Споразумение с хотел Руен – ски център Осогово

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотел Руен

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената по меню в ресторант на хотел Руен

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Заповядайте в хотел Руен! Той се намира в красивата Осоговска планина и в ски център Осогово. Насладете се на семейна почивка в красива планинска обстановка, придружена с вкусни кулинарни предложения от нашия ресторант.

Хотел Руен предлага ресторант, общ салон, градина и достъп със ски до входната врата. Разполага също с фамилни стаи и слънчева тераса. Удобствата за гостите се допълват от детска площадка, безплатен WiFi и безплатен частен паркинг.

Помещенията за настаняване включват кът за сядане, телевизор с плосък екран със сателитни канали и собствена баня с безплатни тоалетни принадлежности и душ.

В ресторант Руен се сервира континентална или а ла карт закуска. Любезно обслужване, екологичните продукти, подбраната винена листа и богато меню правят ресторант Руен предпочитано място от нашите гости за вечеря след дълъг ден ски или разходка в планината.

хотел Руен е в обл. Кюстендил, Осоговска планина, ски център Осогово

тел .: +359877505545

facebook.com/HOTELRUEN

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер