May 18 2017

Хотел Рила

Споразумение с Хотел Рила– София

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в Хотел Рила

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Хотел Рила е разположен на ненадминато място в центъра.
В сърцето на столицата на метри от хотела са Президентството, Народния театър, Археологическия музей и бул. Витоша. На кратко пешеходно разстояние са повечето софийски забележителности като Националната опера, катедралата Александър Невски, Руската църква, Националния дворец на културата и много други. Заобиколени сме от музеи, театри, банки, ресторанти, барове, дискотеки и магазини.
Хотел Рила съчетава по уникален начин съотношението качество – разположение – цена.

Хотелът разполага с 93 стаи от които 68 Стандартни двойни стаи, 4 Стандартни тройни стаи, 11 Малки апартамента, 8 Апартамента и 2 Екзекютив апартамента комфортно обзаведени и оборудвани с удобства.
Конферентен център: шест конферентни зали с капацитет от 25 до 70 места с професионално оборудване.

Хотел „Рила“ отваря врати през 1962 г.
Това е хотелът на Политбюро на ЦК на БКП и същевременно най-луксозната сграда по онова време. Достъп до сградата получават само членовете на държавното управление. Очевидци разказват за тунелите свързващи хотел „Рила“ с всички важни държавни сгради в района, а към ресторанта на хотела е изградена лаборатория за изследване на храната на управляващите.

Всички високопоставени гости и правителствени делегации са настанявани тук. През 60-те и 70-те години гости на правителствения хотел са Юрий Гагарин, Валентина Терешкова, актьора Вячеслав Тихонов, художниците баща и син Рьорих, Девика Рани и други. В по-ново време списъкът на известните личности продължава с имена като Масако Оя, Княгиня Мария Луиза, Емил Камиларов, Дина Шнайдерман.
Едно е сигурно, със своята бурна над 50-годишна история и с милионите си прикривани и явни гости, хотел ”Рила” пази много тайни!

Адрес: София, ул. Цар Калоян 6

Телефон за резервации: +359884797969

Е-mail: reservations@hotelrila.bg

Сайт: hotelrila.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер