Mar 12 2016

Хотел Приморски

Споразумение с Хотел Приморски – кк Св. Св. Константин и Елена

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цената на нощувки в Хотел Приморски

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Хотел Приморски – Модерен и атрактивен

Това е концепцията и излъчването на хотел „Приморски“. Той впечатлява с архитектурата, нетрадиционните си интериорни решения и иновативното за България съчетание с многофункционалния Търговски център „Приморски“.

Модерният хотелски комплекс е разположен само на 120 м от плажа в курорта Св. Св. Константин и Елена. Предлага уникално съчетание на атрактивна локация, впечатляваща архитектура и интересни интериорни решения. Хотел „Приморски“ разполага с 57 стаи, които напълно покриват изискванията на съвременните пътуващи и предлага отлични условия за пълноценна и незабравима почивка.

Освен несравнимият престой, предимство за нашите гости е непосредствената близост с модерния уелнес и спа комплекс Aquahouse Thermal & Beach. На пешеходно разстояние има и голямо разнообразие от заведения за хранене, спорт и развлечения. Чудесна е възможността сами да направите своя избор!

Хотел „Приморски“, като иновативна концепция, е част от многофункционалния комплекс за търговия, услуги и развлечения – Търговски център „Приморски“.

Хотел Приморски е на адрес: гр. Варна, к.к. Св. Св. Константин и Елена

Тел. за контакт : +35952810300

Е-mail: reservations@hotelprimorski.com

Уеб страница: hotelprimorski.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер