May 12 2017

Хотел Нептун

Споразумение с хотел Нептун – кк Св. Св. Константин и Елена

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотел Нептун за месеците – април, май, юни и септември, като всички допълнителни услуги се заплащат по стандартни цени 

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Хотелски комплекс “НЕПТУН” *** е разположен в к.к. Св. Св. Константин и Елена, м. „Манастирски рид”, на 550 м от плажа. Намира се на 5 км от гр. Варна и 8 км от к.к. Златни пясъци. Разположен в обширен зелен парк, граничещ с най-голямата ботаническа градина Екопарк Варна. Прекрасният парк го прави спокоен и надежден за семейства с деца, като предлага детска площадка, волейболно игрище, маси за тенис и билярд и възможност за други игри на открито.

Хотелът разполага с  фитнес зала, масажен кабинет, библиотека, плувен басейн с безплатни шезлонги за възрастни и деца, детски кът, барбекю. Осигурен е безплатен охраняем паркинг.

Хотел “ НЕПТУН” разполага със 75 двойни стаи и 15 апартамента. В комплекса има ресторант със 120 места в изискан съвременен стил, където се предлага закуска, обяд и вечеря на блок маса или свободна консумация. Терасата с прекрасна гледка е за 80 човека.

Цената на стаята включва закуска. По избор, срещу такса, може да се заяви пълен пансион. Гостите могат да се хранят в ресторанта на място, който предлага богато меню с интернационални ястия. Закуски и напитки са на разположение в бара.

Хотел „Нептун” е на адрес: гр. Варна, к.к. Св. Св. Константин и Елена, м. „Манастирски рид”

Тел. за контакт : +359888635466; +35952361040;

Е-mail: hotel_neptun@abv.bg

Уеб страница: hotel-neptunbg.com

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер