May 06 2017

Хотел Камчия Парк

Споразумение с хотел Камчия Парк – кк Златни пясъци

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотел „Камчия Парк “ на  база All inclusive за месеците – юни, юли и август.

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Хотел „ Камчия  Парк“ се намира в  к.к. „Златни Пясъци“, на втора пешеходна алея на 250 м от плажа и на 350 м от центъра на комплекса. В близост се намират магазини, ресторанти и дискотеки. Хотела разполага със 115 стаи и 4 апартамента, разположени на 4 етажа. На партера има магазини за плажни стоки и др. Стаите са големи и удобни, всички са с балкони, обзаведени са с удобни и комфортни баня и WC, климатик, кабелна телевизия, телефон, мини хладилник, гардероб, удобни легла.

На разположение на гостите са панорамен асансьор, безплатен басейн с обособен детски   сектор, безплатни шезлонги, шалтета и чадъри. Гостите могат да се насладят на спокойствие и свежи напитки на бар – басейна. Хотела разполага с прекрасен  ресторант и голяма тераса, която гледа към пешеходната алея. Тук може да опитат от  разнообразната кухня и да оценят доброто обслужване .

Всички гости са добре дошли при нас, без значение на възраст и националност. Работим денонощно, говорим на вашия език и ще ви обслужим с  усмивки и настроение.

Хотел Камчия Парк се намира на адрес: гр. Варна, к.к. Златни пясъци

Тел. за контакт : +35952355791, +35952355511 /след  10.05.2021г/

Уеб страница: hotelkamchia.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер