Jan 19 2016

Хотел Визаж

Споразумение с хотел Визаж – град Ямбол

 

* Отстъпка от 20% / двадесет процента / от цената на нощувка в хотел Визаж

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Хотел Визаж е разположен в източната част на град Ямбол. Сградата се намира недалеч от най-модерния и нов фитнес център в града.

Хотелът разполага с кафе-аперитив с градина, където се сервира закуската. Менюто включва богато разнообразие от българската национална кухня. Приготвят се ястия по рецепта и желание на клиентите. На своите посетители хотел Визаж предлага ползването на паркинг.

На разположение на гостите са 14 единични, двойни стаи, студио и апартаменти. Всички спални помещения са оборудвани с безплатен Wireless интернет, телевизор с кабелна телевизия, телефон, хладилник и самостоятелен санитарен възел. Двата апартамента в сградата предлагат освен спалня и трапезария с кухня и хол. Има възможност за ползването на допълнително легло, което го прави подходящо място за семейства с деца

Хотел Визаж е на адрес: град Ямбол, ул. Милин камък 24

моб. тел .: +359878849900            

e-mail: hotelvisage@abv.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер