Apr 03 2019

Хотел Авеню

Споразумение с хотел Авеню – кк Слънчев бряг

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотел Авеню

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Хотел Авеню се намира в центъра на Слънчев бряг, на 150 метра от плажа. Хотелът има благоприятно разположение – в голяма близост с плажа и същевременно в сърцето на курорта. Плажната ивица е с дължина от около 10 км и ширина 30-60 метра, със ситен златистожълт пясък и равно пясъчно дъно. В курорта има много възможности за спорт и развлечения: сърфинг, водни ски, яхти, тенис-клубове, конна база, боулинг, мини-голф.

Само на 5 минути пеша от хотел Авеню попадате в центъра на курортния живот и на ваше разположение са многобройни дискотеки, барове с музика на живо, плажни барове, различни представления, казино-вариетета и над 160 ресторанта. Хотелът разполага с бар и панорамен асансьор. Навсякъде в хотела има безплатен WI-FI.  В същата сграда има ресторант. Закуската се сервира в близкия снек-бар. На разположение на гостите е паркинг.

Хотел Авеню разполага с 4 апартамента и 16 студия. Апартаментите включват спалня, хол и кухненски бокс.

хотел Авеню се намира в курортен комплекс Слънчев бряг

тел .: +35955422535

facebook.com/hotelavenuesunnybeach

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер