Jan 03 2016

Магазини за планинска екипировка Стената

Споразумение със Стената 1997 ЕООД, във верига магазини за оутдор екипировка СТЕНАТА

 

* Отстъпка от минимум 20 % за предлаганите продукти на фирмите BUFF, JULBO, DEUTER, GRANGERS, LIZARD, POLIFOAM (отстъпките не важат за стоки, които са на промоцинални цени).

* Отстъпка от минимум 15 % за предлаганите продукти на фирмите EDELRID, ICEBREAKER, KOMPREDELL, MUNKEES/ACE CAMP, ORTOVOX, ROCK EMPIRE, SIGG, TSL, TRANGOWORLD, HANNAH (отстъпките не важат за стоки, които са на промоцинални цени).

* Отстъпка от минимум 10 % за предлаганите продукти на фирмите BESTARD, BOREAL, GARMONT (отстъпките не важат за стоки, които са на промоцинални цени).

СТЕНАТА е една от водещите български компании за оутдор екипировка и пионер на българския пазар. Предлагаме пълната гама от продукти, необходими за дейности на открито, екстремни и зимни спортове, къмпинг, алпинизъм, катерене и др.

“Започнахме на втория етаж на сегашния ни адрес с няколко рафта и 6-8 малки вноса на година. След това дойде разбирането, че магазинът трябва да слезе на улицата, а с времето също, че в него трябва да се предлагат само маркови стоки с доказан произход и качество. Така през 1997г. се появи първият голям специализиран магазин на два етажа за професионална екипировка, ориентиран към планинарската общност.

Екипът на СТЕНАТА е пряко ангажиран в организацията и провеждането на традиционните “Дни на предизвикателствата” – годишна среща на outdoor обществото в България и на състезанието “Байк и Рън за Чепън”.

Продължаваме безусловно да вярваме в качеството, да мечтаем, да помагаме на всички, които се вдъхновяват от далечните хоризонти, от непреминаваните градуси във вертикала, от автентичната среща с природата и предизвикателствата.

Нашето мото винаги ще бъде: Да правим социално отговорен бизнес, да работим добре, да бъдем приятели и да не спираме да се опитваме да променим нещата към по-добро! “

https://stenata.com/

моб. тел.: +359 884419342

МАГАЗИН СТЕНАТА ЦЕНТЪР

ул. Братя Миладинови 5 1301, София
Работно време:
понеделник – петък: 10:00 – 20:00 ч.
събота: 10:00 – 18:00 ч.
неделя: почивен ден
МАГАЗИН СТЕНАТА МЛАДОСТ
Търговски център Метро Сити
Бул. Александър Малинов 51, етаж +1
Работно време:
Понеделник – Петък: 10:00 – 20:00 ч.
Събота: 10:00 – 18:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.