Jan 02 2016

СПА хотел Спартак

Споразумение със СПА хотел Спартак – гр. Сандански

 

* Отстъпка от 20% / двадесет процента / от цената на нощувка в СПА хотел Спартак 

* Отстъпка от 15% ( петнадесет процента ) от цените по менюто в класическият ресторант на СПА хотел Спартак

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници и специални пакетни оферти. Намалението се ползва за стаята, в която е настанен притежателя на картата и не важи за други услуги в обекта извън описаните.

 

Добре дошли в Спа Хотел Спартак **** (бивш Свети Никола). Спартак е оригиналното име на комплекса, построен през 1974 година. Хотелът е основател на туристическия бизнес в Сандански. През 2022 г. хотелът е реновиран и след петиция на гражданите, ръководството решава да възстанови оригиналното име Спартак, вместо Свети Никола.

Спа Хотел Спартак е разположен в подножието на Пирин планина в самия център на град Сандански – град, щедро надарен от природата с изключително разнообразие на ландшафта, мек, умерено континентален и подходящ за целогодишен отдих климат, богатство на флора и фауна, лековити минерални извори, 13-вековно културно-историческо наследство, съхранени традиции и обичаи. Хотелът работи целогодишно. Спа Хотел Спартак е отличен избор за семейни почивки, групово настаняване и организиране на различни събития.

СПА центърът на комплекса се захранва с минерална вода. Разполага със закрит басейн с минерално вода, външен термален басейн тип джакузи, сауна, римска баня, солна стая, фитнес,

На разположение на гостите на СПА Хотел Спартак са класически ресторант, в които се предлага традиционна българска кухня и най- доброто от европейската кухня, пиано бар, снек бар с винен салон, конферентна зала, безплатен паркинг и безплатен Wi- Fi интернет.

СПА Хотел Спартак е на адрес: град Сандански, ул. Македония 1

тел .: +359 746 33035

e-mail:

spahotelspartak.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер