Dec 01 2019

Софтуерна платформа URBO

Споразумение с иновативна компания URBO за:

Отстъпка от минимум 15 % за софтуерни продукти, абонаментни такси и услуги.

 

URBO е иновативна компания, която разработва дигитални решения за сферата на услугите и по-специално креативния сектор, сектор туризъм, градски транспорт и решения от типа „умни градове“.

От началото на създаването си през 2015 година компанията се наложи на пазара като технологичен лидер в сферата на травeл и туристическия сектор, както и като една от водещите технологични компании в събитийния сектор. Сред основните клиенти и партньори на компанията са редица Общини в България, като Община София, Община Бургас, Община Стара Загора, някой от най-големите български курорти – Слънчев бряг, Албена, Златни пясъци, Св. Констатин и Елена, Банско и др. Софтуерните решения на компанията се използват активно и от редица български спортни клубове, театри, заведения, артисти и изпълнители, както и собственици на клубове, йога студия, частни образователни школи, организатори на активности, атракции, интернет портали др.

URBO стартира дейността си с идеята за необходимостта от иновации, дигитализация и свързаност на отделните звена и типове услуги в сферата на събития, спорт и прекарване на свободното време – независимо дали е в собствения ни град или в друга дестинация по време на отпуска или бизнес пътуване. В центъра на нашата мисия и цели стои стремежа да създаваме и поддържаме дигитална екосистема, която да осигурява цялостно и незабравимо преживяване на крайния клиент.

В днешно време не е достатъчно собствениците на хотели да предлагат единствено настаняване и евентуално изхранване. Един хотел трябва да може да предложи различни активности в околността и да организира разнообразни развлечения на своите гости. Един организатор на активности трябва да предлага и възможности за настаняване, транспорт или допълнително преживяване на своите клиенти.

За тази цел URBO създаде първата по рода си цялостна софтуерна платформа за максимално дигитализиране на процесите в изброените сървис сектори – управление, резервации, продажба през множество канали и редица инструменти за cross- и upsell. Част от предимствата, които URBO предлага на своите клиенти са:

– Управление на заетости и продажби в реално време от всяка точка, в т.ч. за ресторанти, хотели и зали за срещи.

Изградени връзки с водещи PMS и Channel Manager софтуери за хотели и къщи за гости на българския пазар.

Приемане на онлайн плащания на всякакъв вид продукти (единична услуга, месечен абонамент, ваучер) – избор от сигурни онлайн и касови разплащания.

– Продажба и управление на предложенията с един клик в множество канали – Facebook, Instagram, други платформи за е-търговия

– Лесна интеграция и API – интерфейс, готов за API-интеграция и I-frame интеграция за хотелски и ресторантски интернет страници, хотелски PMS системи и канални мениджъри.

– Софтуер за пакетиране на услуги – таргетирани предложения за upsell и допълнителни услугис лесна интеграция към работещ онлайн резервационен модул (Booking Engine) в хотела.

– Управление на Спа Центрове, козметични студиа и др.

– Дигитално съдържание – Възможност за продажба на заключени видеа (VOD) и управление и заключване на видео на живо (Video Stream)

urbostudio.com,

mybusiness.urboapp.com

Тел. .+359895588805

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер