Dec 01 2019

Системи за сигурност Biodit

Споразумение с „Биодит” АД

BIODIT е водеща високотехнологична компания, която специализира в разработката и производството на системи за сигурност, контрол на достъп и работно време, базирани на биометрична идентификация. Нашите иновативни системи, обединяват най-съвременните технологии за идентификация и удостоверяване на самоличност чрез разпознаване на пръстови отпечатъци.
Нуждата от физическо присъствие на потребителя и спецификата на технологията да не позволява трансфериране, копиране, или открадване на данни, прави системите ни най-надеждните на пазара.
Така ние въведохме революционно откритие, с нова концепция за сигурност и обслужване, което подобрява работата на потребителите, които по много по-удобен и сигурен начин получават физически достъп до: производства, хотелски стаи, офиси, бизнес центрове, болници, конферентни зали, фитнес салони, гаражи, автомобили и др.

 

  • Отстъпка от минимум 20% /двадесет процента/ от цената на биометричните устройства за отчитане на работно време и контрол на достъп

 

  • Отстъпка от минимум 10% /десет процента/ от цената на биометричните устройства за отключване/заключване на хотелски стаи  + разсрочено плащане и 0 лева инвестиция в началото

 

Биометрична система за отключване/заключване на хотелски стаи – Вярваме, че осигуряването на комфорт и сигурност на всички гости по време на техния престой е основната услуга, предоставяна от всеки хотел. Поради тази причина създадохме първата в света безжична биометрична система за контрол на достъпа, проектирана специално за хотелската индустрия.
Използвайки нашето решение, гостите не трябва да носят карти или ключове, които могат лесно да бъдат забравени или изгубени. Нашата система подобрява управлението на разходите за електроенергия чрез оптимизирано използване на електрическите устройства във всяка стая на хотела. Позволява лесно свързване с PMS системи и не изисква никакво окабеляване, ремонтни и строителни дейности.

Биометричната система на BIODIT за отчитане на работно време на служители дава възможност за безпогрешна идентификация и ефективно отчитане на работното време. Мощната софтуерна платформа на системата оптимизира работата на служителите в отдел Счетоводство и Човешки ресурси и дава възможност за множество справки, дори и мониторинг в реално време. 

Биометричната система на BIODIT за контрол на достъп може да управлява и контролира всякакви електромеханични брави, бариери за паркиране, турникети и други. Нашите биометрични устройства са подходящи за правителствени, административни, търговски сгради, финансови институции, летища, жп гари, хотели, ресторанти, университети, индустриални зони, помещения със специално предназначение и др. Дизайнът на устройствата е излючително стилен, което го прави подходящ за всякакъв вид интериор. 

 

моб. тел.: 0885 338300

e-mail: myonovski@biodit.com

София, бул. „Климент Охридски” 125

www.biodit.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.