Apr 05 2019

Ресторант Bianco Family

Споразумение с ресторант Bianco Family – Велико Търново

 

Отстъпка от 10% за от цените в менюто

 

Верига ресторанти „Бианко” са разпознаваеми със стила си на обзавеждане, вниманието към детайлите, приятелската атмосфера и най- вече с богатото разнообразие на ястия.

От месец декември, 2018-та година верига заведения „Bianco” се превърна в най-голямата в старата столица, с отварянето на ресторант  “Bianco Family” в МОЛ Велико Търново.

Подбора на менюто ни представлява богата палитра от месни ястия, рибни специалитети и морски дарове, като специално внимание отдадохме и на нашето суши меню. Приготвяме всеки наш кулинарен шедьовър, като залагаме на отличните вкусови качества и отношение към детайла.

Кухнята е оборудвана според най-модерните световни технологии и е без аналог в областта. В нея, за удовлетворението на гостите ни, се грижи голям екип от професионалисти начело с шеф Радослав Машков, който вече е категорично доказал се специалист в областта на кулинарията.

bianco-family.com

гр.Велико Търново, ул. „Оборище“ 18, MALL Veliko Tarnovo, етаж 0

Телефон за резервации: +359886700736

Имейл: bianco.family.vt@gmail.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.