May 04 2019

Ресторант Кралска закуска

Споразумение с Ресторант Кралска закуска – град Русе

 

  • Отстъпка от 10% за от цените в менюто

 

Предстои ви Рожден ден, Имен ден, Кръщене или друг специален повод! В забързаното ни ежедневие няма нищо по хубаво от това да отделим малко време за себе си и нашите близки. Да се заредим и да преживеем доза положителни емоции. Всеки го заслужава!
Можем да приготвим и доставим за Вас плата с хапки от нашето Кетъринг меню или да изготвим меню по Ваши изисквания. Поръчки се приемат до два дни преди събитието.

Ресторант „Кралска закуска“ е подходящ за обяд и вечеря, семейно и фирмено тържество, бизнес срещи, гледане на футболни и др. спортни предавания или просто за разпивка с приятели.

Менюто ни включва богат избор на салати, вкусни и разнообразни топли ястия, изобилие от десерти. През седмицата предлагаме и обедно меню- разнообразие от готвени ястия на достъпни цени. За тези, които не разполагат с достатъчно време, предлагаме услугата ДОСТАВКА НА ОБЕДНОТО МЕНЮ до офиса. Можете да спестите време през обедната си почивка, като предварително подберете вашата храна и тя да ви очаква сервирана в посочения от вас час. Приемаме поръчки за приготвяне и изпичане на агне, прасенце и други печива.

За комфорта на нашите клиенти е осигурен свободен достъп до Wi – Fi. Разполагаме с голяма отопляема лятна градина с много зеленина и места на закрито, разположени в различни по големина зали, които създават усещане за уют и усамотение.

Обадете ни се за да обсъдим Вашите желания!

Тел: +359888209108, +35982827080

e-mail : kralska.zakuska@gmail.com

web : www.kralskazakuska.com

app : RESTAURANT KRALSKA ZAKUSKA

FB : Кралска Закуска

Instagram : restaurantkralskazakuska

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.