По-евтини застраховки с партньорската програма на БХРА

Dec 27 2020

По-евтини застраховки с партньорската програма на БХРА

От до 15 на сто по-евтини застрахователни полици могат да се възползват членовете на пратньроската програма на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Отстъпките са благодарение на новото сътрудничество с компанията Ай енд Джи Иншурънс Брокерс (iandgbrokers.com).

Ай енд Джи Иншурънс Брокерс e международен застрахователен и презастрахователен брокер, част от групата на ASIGEST HOLDING – независима международна група, обединяваща застрахователни брокери в България, Германия, Италия, Мароко, Сърбия, Румъния, Турция и Албания.

Всички притежатели на партньорски карти на БХРА ще могат да сключат полица за „Помощ при пътуване“ с намаление от 15 на сто, „Автокаско“ с 10% по-евтино и „Гражданска отговорност“ с 5 на сто отстъпка. Ай енд Джи Иншурънс Брокерс има над 200 офиса в страната.

В мрежата на партньорската програма на БХРА вече са се включили над 250 компании в цялата страна. Пластиките с логото на БХРА дават на своите притежатели възможност да отсядат в хотели, да се хранят и да пазаруват от различни търговски обекти, както и да получават услуги от доставчици с намаление до 50 на сто. Освен обекти от туристическия бизнес в програмата вече са се включили бензиностанции, магазини, търговски обекти, предлагащи техника, медии, обекти от сферата на обслужването, фирми, осигуряващи авторски права и големи доставчици на ток.

От предлаганите отстъпки могат да се възползват както цели бизнеси, така и служителите в туристическия сектор. Картите за отстъпка са и допълнителен стимул за дългогодишните лоялни служители в туризма.

Всички обекти в програмата на БХРА вижте на: news.bhra-bg.org