May 25 2019

Пица ресторант Gioia

Споразумение с Пица-ресторант Gioia– Божурище, София

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените в менюто

Pizza restaurant Gioia е мястото, където ще хапнете най – добрата ръчно разточена и изпечена на жив огън пица. Менюто ни включва богат избор на салати, вкусни и разнообразни топли ястия, изобилие от десерти. През седмицата предлагаме и обедно меню- разнообразие от готвени ястия на достъпни цени. За тези, които не разполагат с достатъчно време, предлагаме услугата ДОСТАВКА НА ОБЕДНОТО МЕНЮ до офиса. Ако предоставите e-mail адрес, ще получавате ежедневна информация относно предложенията ни, както за настоящия, така и за следващия ден. Можете да спестите време през обедната си почивка, като предварително подберете вашата храна и тя да ви очаква сервирана в посочения от вас час. Приемаме поръчки за приготвяне и изпичане на агне, прасенце и други печива в пещ на дърва.

Гостите на Pizza restaurant Gioia могат да ни посещават придружени от своите домашни любимци, които персоналът ще поглези своевременно с вода и храна.

За комфорта на нашите клиенти е осигурен свободен достъп до Wi – Fi , а за спортните фенове големи LCD телевизори. Разполагаме с голяма лятна градина с много зеленина и места на закрито, разположени в различни по големина зали, които създават усещане за уют и усамотение.

Pizza restaurant Gioia е подходящ за обяд и вечеря, семейно и фирмено тържество, бизнес срещи, гледане на футболни и др. спортни предавания или просто за разпивка с приятели.

Pizza restaurant Gioia е на адрес: Божурище, ул. Георги Раковски 24 А

Тел. за контакт : +359888365646

Уеб страница: restaurant-gioia.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер