Jan 04 2016

Пиано бар Poison

Споразумение с пиано бар Poison – София

 

* Отстъпка 20% /двадесет процента/ от цените за консумация

Отстъпка не се прилага за такса “вход” при конкретни събития.

 

Piano Bar Poison – Пиано барът в центъра на София е не само клубна сцена за live музика, купон до зори, караоке вечери, срещи с приятели и забавни нощи с повод или без… За нас забавлението е изкуство, музиката – най-голямата любов, а доброто отношение е закон.

Изключително важно е гостите в „Poison“ да се чувстват прекрасно, а нашето място да бъде техен уютен дом за всяко парти, лично тържество, празнично събитие или излизане за през нощта.

Нашият пиано бар е мястото в Столицата, където можеш да чуеш всяка нощ евъргрийни и съвременни хитове, изпълнени винаги на живо, да танцуваш, да се смееш, да вдигаш наздравици и да пееш.

Можеш да ни посетиш с компания, с любимия човек или сам, защото тук ще намериш приятели – гарантирано.

Не се изненадвай, ако срещнеш известни Български и Световни личности в бара. Те също се забавляват! Простено им е…

Локацията на пиано бара е в самото сърце на Столицата.

Намираме се само на 1 минута от Народното Събрание, градина „Кристал“ и Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Няма по-добра отправна точка за обиколка през нощта из центъра на София. Препоръчително е първо да пийнеш питие с нас в бара.

Гарантирано е, че пиЯно бар Пойзън е най-купонджийското пространство на същото това място, което тупти до Трети петли или казано в цифри до 5 часа след полунощ точно преди изгрева.

Адрес: София, ул. Аксаков 11а

За контакти и резервации – тел.: +359877764766

Сайт: pianobarpoison.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер