Apr 05 2019

Парк и СПА Хотел Марково

Споразумение с Парк и СПА Хотел Марково – с. Марково, Пловдив

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за нощувка в дните от неделя до четвъртък в Парк и СПА Хотел Марково

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не се натрупват с други промоции и не важат за национални празници и специални пакетни предложения.

Разположен в полите на Родопите, „Парк и СПА Хотел Марково“ предлага на своите гости уникално четиризвездно изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения.
Мечтаната семейна СПА почивка е само на 2 км южно от Пловдив! Хотелът осигурява бягство от шума на големия град и гарантира незабравим престой и пълноценен релакс за цялото семейство! В Парк и СПА Хотел Марково предлагаме настаняване в 110 помещения с неповторима панорамна гледка към гр. Пловдив или Родопите. Четири топли вътрешни басейна, два от които с детски атракциони, външно джакузи с гореща вода и голям външен басейн за летния сезон – всичко това е на Ваше разположение за мечтаната почивка! Вашите деца може да се забавляват и в безплатния ни детски кът с аниматор и уникалния парк Въжеландия!

Награди на Парк и СПА Хотел Марково:

  1. „Най-добър СПА хотел за семейна почивка“ на 2020 г. – БХРА
  2. „Най-добър четиризвезден СПА хотел“ на 2020 г. – BATI
  3. “Най-добър четиризвезден градски СПА хотел с най-атрактивен детски увеселителен парк“ на 2019 г. – БХРА

Парк и СПА Хотел Марково е на адрес: с. Марково 4108, местност Исака 44А

тел .: +359885669560

hotelmarkovo.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер