Mar 11 2016

Механа Молерите

Споразумение с механа Молерите – Банско

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цените в менюто на механа Молерите

Механа Молерите е плод на труда на целият екип на “Молерова къщa”, всички искахме да изразим желанието си за работа и развитие в нещо голямо, грандиозно и уникално. И наистина успяхме да създадем механа “Молерите”, която има капацитет 200 места през зимата и двойно повече през лятото. В механата има оркестър който освен типичният македонски фолклор изпълняват и банско акапелно пеене.

Бутиковата винарна на механа Молерите е сърцето и душата на нашите обекти, в нея нашите гости могат да дегустират вина от най-плодородните български лозя, да видят колекция събирана от поколенията за да могат днес всички да и се насладят и да оценят богатството което се ражда по българските земи. Винарната има капацитет 30 – 35 места, в нея могат да се провеждат групови дегустации за туристи, като събитията са съпроводени и с съответна фолклорна програма.

Уверяваме Ви, че при нас виното е като гостоприемството – никога не свършва!

Ние, от Молерите, сме фенове на онези незабравими моменти, които остават в съзнанието ни и го огряват с топлина, когато ги призовем. И най-често, ако не винаги, точно тези моменти са с любимите ни хора на трапезата – със смях на уста и блясък в очите.

Адрес: гр. Банско, ул. “Глазне” 41

Телефон за резервации: +35974988494, +359888844944

Е-mail: office@molerite.com

Сайт: www.molerite.com

 

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер