Apr 18 2019

Лагуна Бийч Ризорт и Спа

Споразумение с Лагуна Бийч Ризорт и Спа – Созопол

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в Лагуна Бийч Ризорт и Спа

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

“Лагуна Бийч Ризорт и Спа” не е просто поредния комплекс за вашата почивка. Това е много специално място и още с пристигането си ще усетите спокойствието и положителния му заряд.

Комплексът е разположен върху 15 000 м2 с изградени алейки, много зеленина и просторни свободни площи.  Независимо дали търсите релаксация на ума, тялото и духа или пък просто искате да се поглезите, “Лагуна Бийч Ризорт и Спа” е мястото за вас.

Починете си, освободете се от ежедневието и „изключете” ума си сред заобикалящата ви чиста природа.

Всеки индивидуален детайл от съораженията в комплекса е създаден с мисъл за удобство, функционалност и релаксация. Комплексът разполага със:

Зала за фитнес; Спа център; Вътрешен и външен  басейн; Мокър бар и лоби бар; 2 ресторанта; Тенис-кортове; Охраняем паркинг; Зали за конференции; Безплантен Интернет достъп в общи части на комплекса; Кабелна телевизия във всеки апартамент; Климатизация и централно отопление; Магазини и козметичен център; Детска площадка за игра и Детска стая; Детска анимация; Панорамен асансьор; Просторни зелени площи с над 120 тропически дървета; Стаи с улеснен достъп за хора с увреждания на приземния етаж;улеснен достъп за хората с увреждания в целия хотел, ресторантите и градините, като асансьорите също са предвидени за това.

Лагуна Бийч Ризорт и Спа е на адрес: Созопол, местност Герените

тел .: +359 896 746692

lagunabeachresort.net/bg/

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер