May 12 2017

Къща за гости Kings View

Споразумение с Къща за гости Kings View  – Велико Търново

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за нощувки в Къща за гости Kings View

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Къща за гости Kings View се намира в историческата и духовна столица на България, сгушена в сърцето на хълм „Света гора“, с живописна гледка към величествената крепост „Царевец“, хълма „Трапезица“ и Арбанаси. Със своята тиха и спокойна локация и уютните стаи, Kings View предлага на гостите си топлината и комфорта на дома!

Ще Ви посрещнем със сърдечно гостоприемство и ще се постараем да превърнем престоя Ви в сбъдната болярска приказка! Във всяка от нашите новообзаведени и модерни стаи имате на разположение удобни легла, голям гардероб, LCD телевизор и самостоятелен санитарен възел. Убедени сме, че ще бъдете впечатлени от невероятния пейзаж, който се открива от нашите просторни панорамни тераси! От тук можете да наблюдавате и слушате Аудио-визуален спектакъл „Царевград Търнов – Звук и светлина“.

Kings View е подходящо място за настаняване както за кратко семейно пътуване или командировка, така и за по-дълъг престой във Велико Търново. За Ваше удобство създадохме модерно обзаведен кухненски кът, просторна трапезария и перално помещение на самообслужване. Допълнителни екстри са постоянен достъп до WiFi, принтиране и копиране на документи, както и възможност за летищен трансфер.

Къща за гости Kings View е на адрес: гр. Велико Търново, ул. „Сливница“ № 97

тел. за резервации: +359882801130

www.facebook.com/kingsviewvt

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер