Apr 18 2019

Къща за гости Лебед

Споразумение с Къща за гости Лебед – Приморско

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в Къща за гости Лебед

За да ползвате отстъпките за нощувки е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Местоположение: Намира се в югоизточната част на града, на около 350 м от центъра на Приморско.

Описание и плаж: Приятна семейна атмосфера, хубаво обзавеждане с мебели от дърво. Северна пясъчен плаж е на около 300 м, южния плаж на около 350 м. И двата плажа са дълги и просторни, с постепенно влизане в морето. Шезлонги и чадъри на плажа с такса.

Оборудване: Възможност за ползване открит басейн в съседния хотел Салена Плаза на 10 m , такса (около 5 лв / ден), WiFi връзка на партерния етаж безплатно.

Настаняване: В стаи и апартаменти. Стаите – с по 2 легла, баня с душ / тоалетна, пералня, хладилник, телевизор и тераса. Апартаментите са за 4-6 лица, 2 стаи, всяка с по 2 легла и възможност за 1-2допълнителни легла, кухненски бокс, баня / тоалетна, хладилник, телевизор, тераса.

Изхранване: В близките ресторантчета.

Спорт и Развлечения: водни спортове на плажа. В северния край на плажа е нудистки плаж. Курортът предлага воден парк, тенис кортове, футболни, баскетболни и плажни игрища, велосипеди под наем. Срещу заплащане на двата плажа – водно колело, уиндсърфинг, водни банани. Част от комплекса са дискотеки, ресторанти, барове и фолклорна програма.

Паркинг: Пред хотела ограничени места и на 50м източно общински безплатен,на 300м западно – платен.

Адрес: гр. Приморско, ул. Трети март 11

Телефон за резервации: +359888409964

Е-mail: mailto:petrov@lebedword.com

Сайт: www.facebook.com/

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер