Dec 01 2019

Кафе ILLY, Чай DAMMAN, Шоколад MONBANA

Споразумение с Фирма „Б. В. Линк” ЕООД – официален представител на компания Illy Trieste за България

 

* от 10% отстъпка за бизнеса от цените за кафе, чай и шоколад

 

Контакти с Б. В. Линк ЕООД:

АДРЕС: София, бул. Ломско шосе 218А

ТЕЛ: +35929275213

office@bvl.bg

САЙТ: bvl.bg

 

illy® – История на едно семейство

СЪЗДАДЕНО В ТРИЕСТ, ИТАЛИЯ

Мечтата да предложим най-доброто кафе на света от 1933 г.

Предаността на семейство Illy към създаването на перфектната чаша еспресо започва преди много години в град Триест, Италия. Главата на семейството, Франческо Или, основата марката illy® през 1933 г. И до днес, той остава вдъхновението и пътеводителя на компанията.

Мисията на компания Illycaffè е да зарадва всички, които ценят красотата и вкуса в цял свят, с най-доброто кафе, което природата може да предложи, подобрено от най-доброто от технологиите и изкуството.

illy се стреми да бъде стандарта за съвършенство на кафе и култура в световен мащаб.

 

Още през 1692 г. сър Даммон получава лично от краля изключителната привилегия да търгува и разпространява чай във Франция. През 1925 г. двамата братя, любители на чай, Robert и Pierre Dammann създават компания, която наричат Dammann Frères.

Изключителното качество на чай, предлагат от Dammann Frères, скоро ги прави предпочитан, а в последствие и изключителен доставчик на компанията Générale Transatlantique – престижната трансатлантическа френска флотилия за лайнери и товарни кораби.

След Втората световна война, историята компанията Dammann Frères поема в нова посока, благодарение на Jean Jumeau-Lafond. Желаейки да сподели с французите страстта си към чая, той създава известни брандове чай като “Goût Russe Douchka”, Коледен чай, Ябълков чай, и други.

Днес Dammann Frères селектира, създава и изнася нови вкусове чай, търсени в цял свят.

Компанията изобретява и уникалната “кристална” торбичка за чай, за да запази аромата на чаените листа. Лека и прозрачна, “кристалната” торбичка съчетава удоволствието от перфектно запазения вкус на чай с естетическо изживяване от запарването му.

Открийте всичко това, като изберете да опитате уникалните продукти на Dammann Frères.

 

Висококачествена шоколадова напитка, педантично усъвършенствана от френската компания Monbana, с изключителен вкус и аромат във всяка чаша.

Monbana сега предлага голямо разнообразие от шоколадови продукти, които отговарят на всички нужди на потребителите: Шоколад за пиене, за ядене, за готвене, за предлагане или за почерпка.

Независимо дали ще им се насладите сами или като придружител на кафе, те се предлагат в разнообразни уникални и изненадващи вкусове.

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.