May 19 2017

Етнографски комплекс Българка

Споразумение с етнографски комплекс Българка – с. Арбанаси

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за нощувки в етнографски комплекс Българка

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Етнографски комплекс “Българка” се намира в центъра на архитектурен резерват Арбанаси, в непосредствена близост до църквата “Рождество Христово”. Основите на комплекса са положени преди повече от 300 години. Ние сме съхранили голяма част от тях, за да може всеки от вас да се докосне до истинския български дух и бит.

Комплексът разполага с 3 луксозни апартамента, механа и лятна градина.
Ако не успеете да ни посетите през лятото, зимата през разринатата партина ние ще Ви поканим в нашата механа пред камината, да Ви приготвим вкусни гозби, да Ви посрещнем с домашно винце и с музика добра да Ви проводим.

Когато решите да отседнете при нас за повече дни ние ще разнообразим Вашето време с разходки с нашите професионални гидове, които на драго сърце ще Ви разкрият историята и мистицизма на всяко кътче от нашата област. Предлагаме Ви също разходка с АТВ, конна езда, организиране на професионален лов и риболов, пикници на открито и много други забавления за Вас и Вашите деца.

Етнографски комплекс “Българка” е на адрес: с. Арбанаси ул. „Константин Русевич“ 4

тел. за резервации: +359887402820

Имейл: manager@hotelbulgarka.com

kompleks-bulgarka.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер