Mar 11 2016

Гранд Хотел Рига

Споразумение с Гранд Хотел Рига – град Русе

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цената на нощувки в Гранд Хотел Рига

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените в менюто на ресторантите в Гранд Хотел Рига за индивидуални клиенти. За организирани мероприятия и събития условията се договарят допълнително.

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Гранд хотел Рига е най-големият хотелски комплекс в гр. Русе. Носител е на редица престижни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Обявен е за  хотел на 2018 г. на годишните награди в сферата на туризма на Община Русе. Той се намира на самия бряг на река Дунав и само на 400 м. от централния градски площад. Стратегическото му разположение го прави удобно място за пребиваване при бизнес пътувания и туризъм в град Русе , както и до румънската столица Букурещ.

Хотелът разполага със стаи и апартаменти, в различни категории реновирани през 2018 г и 2019 г, от които се разкрива неповторима панорамна гледка..

За комплексно задоволяване на потребностите на нашите клиенти Гранд хотел Рига предлага още: Гурме ресторант Панорама (награден за Гурме ресторант на 2010, 2014 и 2015 година от БХРА), механа Рига, ресторант Рига,  ресторант Лятна Градина, лоби –бар, многофункционални конферентни зали с осигурена презентационна техника, охраняем паркинг / подземен гараж и други услуги.

Хотелският комплекс работи целогодишно, като развива активно конгресен, бизнес и  културен туризъм.

Гранд хотел Рига е идеалното място в град Русе за организиране на Вашите празници – сватбени тържества, фирмени партита, абитуриентски балове, коктейли и др.

Адрес: гр. Русе, бул. “Придунавски” 22 

Телефон за резервации: +35982822042, +359882920092

Е-mail: office@hotel-riga.com

Сайт: hotel-riga.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер