Apr 11 2017

Гранд Хотел Пловдив

Споразумение с Гранд Хотел Пловдив – град Пловдив

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за настаняване в Гранд Хотел Пловдив. Отстъпката е  валидна за индивидуални резервации (до 10 човека).

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за консумация в кафе-сладкарница Виена, от такса вход за фитнес и аква център, от цените в СПА център в Гранд Хотел Пловдив. Остъпката е валидна при организиране на лични празници (сватби, рождени дни, юбилеи за периода 01 Декември – 31 Март) и  се прилага върху цената на куверта, но не и върху допълнителните услуги, съпътстващи събитието.

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките  не се комбинирт с други действащи договори, специални оферти или промоции за съответния период на престой.

Гранд Хотел Пловдив е четири звезден хотел, намиращ се в сърцето на град Пловдив. Хотелът е с отлично разположение – лесен достъп от автомагистрала Тракия, на пешеходно разстояние от Международен Панаир Пловдив, на 15 минути от историческия и административен център на града.

На разположение на гостите  са 5 конференти зали, класически ресторант със 150 места, бизнес център, сладкарница „Виена”,  фитнес център, релакс център със закрит плувен басейн, сауна, парна баня и джакузи, боулинг зала, два открити тенис корта и търговски център.

Гранд Хотел Пловдив е на адрес: Пловдив, ул. Златю Бояджиев 2

Тел. за резервации и контакт : +35932934442

Уеб страница: grandhotelplovdiv.bg

e-mail: reception@grandhotelplovdiv.bg

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер